2021 m. gegužės 10 d., pirmadienis

Antrinio daiktų dizaino konkursas #nESkubėk išmESti

        
          Balandžio mėnesį 7 specialiosios klasės mokiniai, vadovaujami mokytojos  Ilonos Nedzinskienės dalyvavo antrinio daiktų dizaino konkurse #nESkubėk išmESti. Konkursui buvo pateiktas kolektyvinis darbas ,,Žiedų pasaulis“. Mokiniai 11-14 metų amžiaus grupėje tapo laureatais ir buvo apdovanoti kolektyvine padėka – sveikinimu bei mielomis dovanėlėmis. 
         
           Šis konkursas skirtas Europos dienai paminėti. Taip pat paskatinti mokinius prisidėti prie vieno svarbiausių šio laikmečio iššūkių – kaip paskirstyti ir tinkamai panaudoti ribotus mūsų planetos išteklius, kad turėtume komfortišką gyvenimą mes patys ir turėtų galimybę jais naudotis ateinančios kartos po mūsų. 
           Konkurso organizatoriai – Alytaus jaunimo centras, Alytaus Europe direct informacijos centras ir Europos Parlamento nario Bronio Ropės padėjėja Dzūkijoje Zita Valiūnienė. Konkurso globėjas – Europos Parlamento narys Bronis Ropė.
        Džiaugiamės, kad savo darbu parodėme, kad esame pilnateisiai europiečiai, tikrieji žemės šeimininkai, pasirinkę žaliąjį kelią.                                                                                  

                                      Mokytoja Ilona Nedzinskienė