2016 m. balandžio 4 d., pirmadienis

Konkursas ,,Velykų belaukiant“



8 specialiosios klasės mokinių darbai (mokytoja I. Nedzinskienė) nuo kovo 14 d. iki balandžio 8 d. eksponuojami Alytaus kultūros ir komunikacijos centro  organizuojamoje  Alytaus miesto lopšelių-darželių ir bendrojo lavinimo mokyklų mokinių kūrybinių darbų konkurse-parodoje ,,Velykų belaukiant”.
  Šio konkurso tikslai buvo puoselėti ir gaivinti savo krašto velykines tradicijas, skatinti kartų bendradarbiavimą ir kūrybiškumą.
  Balandžio 3 d. Alytaus kultūros ir komunikacijos centre vyko Atvelykio šventė, kurios metu padėkos raštais ir saldžiomis dovanėlėmis buvo apdovanojami visi konkurso dalyviai. Po apdovanojimų vaikai galėjo atšvęsti tikras ,,Vaikų Velykėles”. Jų laukė įvairios pramogos: kiaušinių dažymas, margučių ridenimas, zuikių ir kitų rankdarbių gaminimas, lietuvių liaudies dainos ir žaidimai, linksmybės su ,,Vilkyškių katinu” bei šėlionės su linksmiausiais zuikiais.
   Labai džiaugiamės, kad galėjome sudalyvauti puikiame konkurse-parodoje ir savo darbeliais papuošti AKKC erdves. Tikimės ir toliau bendrauti ir bendradarbiauti.
                                                                                     Mokytoja Ilona Nedzinskienė